If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, колеги. Вчера ми направи номер и не успях да намеря във форума отоговора, отключвам я, а тя пак се заключва след няколко секунди, иначе като успея да отворя вратата, докато не се заключи пак ))) иначе като си седна вътре спира да се заключва сама
В бравите има едни микро-ключета, които регистрират положение отключено/заключено непосредствено след сработване на централното. Така ако след отключване всички ключета не застанат в съответното положение, централното подава обратната команда и връща нещата в изходно състояние.
Друга вероятна причина е това модулът на централното (синя пластмасова кутия зад ICS - а) да се е наквасила с антифриз заради пробив в радиаторчето на парното и поради това електрониката да се бърка.
Провери първо това второто и ако не е, започни с почистване на буксите между вратите и купето.
А когато отключваш механично с ключа пак ли го прави?
При мен беше така просто шофьорската брава беше много износена механически, смених я и се оправи и вече си заключвам и отключвам с бутона
Мерси за съветите. Да ви кажа, то се случи само веднъж. Иначе с ключ не съм пробвал да я отключвам, просто преди да е заключила пак отворих шофьорската врата и тя не се заключвала самоволно. Ама като се постопли ще ги прегледам нещата, за всеки случай, ако не я продам до тогава )))
Колеги, на дроселовата клапа на 166 има ли някакъв друг датчик освен онова стъпково моторче? За бензиновата питам.
Ако клапата се задейства със жило, моторчето не е стъпково и служи да подържа само празния ход. Вътре в механизма има 2 датчика (потенциометри). Единият служи за подържането на празния ход а другият представлява TPS, посредством който ECU - то "разбира" за положението на клапата през целия и ход.
Благодаря за изчерпателната информация, но имах друг из предвид. А то е, при сменено чисто ново такова моторче/ баща ми я кара в БОШ преди два месеца/ възможно ли е да има повреда някъде по самата там дроселова клапа. Има следните болежки - понякога държи около 1000 оборота и то загряла друг път не. Понякога при натискане на педала на газта, той е лек, друг път е тежък. Грешки като на колегата ecotronic няма, тоест никакви няма и когато педала стане тежък колата все едно е като някаква със 70 конски сили. Та затова питах.
Comment